Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Informatieschermen in Veendam vervangen

Kerkstraat – (Foto: Peter Panneman)

VEENDAM – De zes informatieschermen langs de invalswegen en in het centrum van Veendam zijn vervangen. Op vrijdag 9 augustus 2019 zet wethouder Henk Jan Schmaal om 16:00 uur symbolisch alle nieuwe informatieschermen aan via het scherm op het Kerkplein in Veendam. De huidige schermen zijn verouderd en functioneerden niet meer naar behoren.

Ledschermen
De schermen zijn vervangen door ledschermen. Deze nieuwe schermen bieden meer mogelijkheden. Naast een verbeterde beeldkwaliteit is het mogelijk om de schermen in het centrum tijdens evenementen te gebruiken voor aanvullende informatie. Evenementen en activiteiten in de gemeente worden op de schermen getoond om inwoners en bezoekers hierover te informeren.

Evenement promoten op de ledschermen
Ondernemers, verenigingen en stichtingen kunnen een evenement of activiteit promoten op de nieuwe ledschermen. Meer informatie hierover is beschikbaar via de website: www.veendam.nl/infoschermen

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.