Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Brand verwoest vakantiewoning

WILDERVANK – Op Bungalowpark Aqualanda in Nieuwediep, nabij Bareveld, is donderdagmiddag een recreatiewoning door een uitslaande brand volledig verwoest. De brandweer van de gemeente Aa en Hunze uit Annen rukte met meerdere voertuigen uit en schaalde direct op naar middelbrand.

Voor zover bekend zijn er geen persoonlijke ongelukken gebeurd. Volgens een woordvoerder van Veiligheidsregio Drenthe was de vakantiewoning niet bewoond op het moment dat de brand uitbrak. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.