Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zorggroep Meander continueert zorg St. Franciscus

Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Met ingang van vrijdag 9 augustus continueert Zorggroep Meander de zorg voor cliënten van Huize St. Franciscus. Huize St. Franciscus werd in juli failliet verklaard, waarna Meander is gevraagd de zorg over te nemen voor de cliënten die dit willen.

“We zijn blij met het vertrouwen dat cliënten in ons hebben getoond. We zetten alles op alles om per persoon de juiste zorg te bieden” laat Jolande Ellenbroek, directeur Zorg bij Zorggroep Meander, weten.

Om te bepalen wat de juiste zorg is, gingen verpleegkundigen van Zorggroep Meander de afgelopen weken in gesprek met de cliënten en familieleden. Op basis van deze gesprekken werd bepaald hoe de zorg het beste uitgevoerd kan worden. Met inspanning van velen is het mogelijk gebleken in deze drukke zomerperiode de zorg te kunnen blijven garanderen.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.