Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Leer en Doe festival in Stadskanaal

STADSKANAAL – Zaterdag 7 september vindt in centrum Stadskanaal het Leer en Doe festival plaats. Zo’n 50 verenigingen en maatschappelijke organisaties presenteren er hun activiteiten voor het nieuwe seizoen. En verwelkomen natuurlijk graag nieuwe leden of vrijwilligers. Naast de gebruikelijke informatiekramen zijn er workshops waar bezoekers actief aan kunnen meedoen, zoals bij kunstwerkplaats de Pauw, de bridgeclub of muziekvereniging Crescendo.

Sport en activiteiten

Op het sport- en beweegplein verzorgen de hockeyclub, de kanovereniging en gymverenigingen Jahn II en CSV clinics en zijn er spectaculaire demonstraties te zien. Ook op muzikaal gebied valt er op het podium van alles te genieten met optredens van Beal & Finch en de plaatselijke trots: muziekverenigingen Crescendo, Knoalster Mix en Noszelie Singers.

RTV1 

Boetiek Armslag verzorgt een modeshow en in de ochtenduren is er een live radio uitzending van het programma ‘1 op Zaterdag’ van streekomroep RTV1. Nieuw op het Leer en Doe festival is een gezellig horecaplein verzorgt door de vrijwilligers van het Pagefestival.

Het Leer en Doe festival vindt zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur plaats op het Raadhuisplein in Stadskanaal. De organisatie is in handen van het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP!) van Welstad.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.