Direct naar de inhoud.

Reumatologie start spreekuur op buitenpoli Veendam

  • door:
  • op:
v.l.n.r. reumatoloog Edith Velthuijsen, verpleegkundig consulent reumatologie Karina Noot en secretaresse reumatologie Ineke Kuipers. – Foto: Boudewijn Benting

VEENDAM – Vanaf september houdt een van de reumatologen van Treant Zorggroep ook spreekuur op de buitenpoli in Veendam. Patiënten met klachten van het houdings- en bewegingsapparaat in het algemeen en patiënten waarbij wordt vermoed dat zij een reumatologische aandoening hebben, kunnen daar terecht. Elke tweede donderdagochtend in de maand, te beginnen op 12 september, is reumatoloog Edith Velthuijsen aanwezig.

Patiënten kunnen op afspraak terecht op de buitenpoli bij woonzorg- en revalidatiecentrum Veenkade in Veendam. Hiervoor is een verwijzing nodig van de huisarts of medisch specialist. Ook voor controles kunnen patiënten worden doorverwezen.

Reumatoloog Velthuijsen: ‘We hebben geen wachtlijsten, dus patiënten kunnen heel snel bij ons terecht voor een consult. Dat geldt overigens ook voor onze ziekenhuislocaties in Hoogeveen, Emmen en Stadskanaal. Afspraken voor het polispreekuur in Veendam worden gemaakt via het polisecretariaat van ziekenhuislocatie Refaja. Ik hoop dat patiënten en huisartsen ons snel in Veendam weten te vinden.’

Door het uitbreiden van het spreekuur naar de buitenpoli in Veendam, is de vakgroep Reumatologie nóg beter in staat de grote groep van patiënten te behandelen; op de drie ziekenhuislocaties én op de buitenpoli in Veendam.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal