Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Donderdag eerste echte herfstdag

.

WEERONLINE – De meteorologische herfst wordt deze week ingeluid met echt herfstweer. De wind komt uit het noordwesten en wordt met 16-17 graden koel voor de tijd van het jaar. De dag verloopt nat en wisselend bewolkt. Ook vandaag is de paraplu of regenjas al nodig.

Donderdagochtend is het wisselend bewolkt met regelmatig zon. Wel is het verstandig om niet van huis weg te gaan zonder regenjas, want in het hele land kunnen buien voorkomen. Naast enkele buien waait het tijdens de ochtendspits vooral in de kustgebieden flink.

Frisse en stevige noordwestenwind
In de middag is er een komen en gaan van buien. De buien kunnen lokaal gepaard gaan met een klap onweer en hagel. De temperatuur loopt op naar 16-17 graden.

Voorlopig wisselvallig
Ook na donderdag lijkt het buiige weer aan te houden. Vrijdag lijkt het landinwaarts aanvankelijk prima weer te worden met regelmatig zon, maar in loop van de dag neemt de bewolking en kans op buien toe. De wind is vrijdagmiddag ook weer nadrukkelijk aanwezig.

Ook de dagen daarna is er kans op buien met soms ruimte voor de zon. Met maxima van 16-18 graden is het een koel voor de tijd van het jaar.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.