Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kinderen exposeren voor ‘Stadskanaal in de toekomst’

Welkom op het gemeentehuis Stadskanaal-  (Foto: B.J. Brinkman RTV1)

STADSKANAAL – Een aantal schoolkinderen uit de gemeente Stadskanaal gaan de komende tijd enthousiast aan het werk rondom het thema ‘Stadskanaal in de Toekomst’. Dit onder de professionele begeleiding van Andrijana Martinovic (SKVS De Pauw) en een aantal vrijwilligers.

De afgelopen maanden heeft Ada Tolboom (gemeente Stadskanaal) samen met Ragna Postema (Bibliotheek Stadskanaal) en Bregje de Vlieger (Welstad) enthousiast gewerkt aan de voorbereidingen voor de expositie. Tolboom: “Het is nu nog een kleinschalig project, vanwege bepaalde omstandigheden, maar wij hopen dat voor de volgende kinderexpositie (oktober 2020) veel meer scholen gaan meedoen.

Gemeentehuis en bibliotheek

De organisatie en de kids willen iedereen alvast van harte uitnodigen voor deze 1e Kinderexpositie in het gemeentehuis én in de bibliotheek van stadskanaal . De opening hiervan is op woensdagmiddag 9 oktober.
Mevrouw Goziena Brongers, wethouder kunst en cultuur, gaat de expositie feestelijk openen. De organisatie zorgt dan voor een hapje en een drankje.

Meld je aan en kom kijken. De kunstwerken zijn natuurlijk ook na de opening nog enkele weken te bekijken. 

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.