Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Boetiek Armslag opent winkelseizoen

Boetiek Armslag

STADSKANAAL – Met een modeshow hebben vrijwilligers het nieuwe seizoen van Boetiek Armslag geopend. Tijdens de Leer- en Doemarkt toonden volwassenen en kinderen modekleding. Boetiek Armslag is gehuisvest aan de Nederlandlaan en verstrekt kleding aan inwoners met een minimuminkomen. Anderen betalen een klein prijsje.

Bruidsjurken

De winkel heeft naast vrijetijdskleding ook kostuums en accessoires te koop. De winkel heeft zelf bruidsjurken in huis. Medewerker Catharina Woortman vertelt: “De kleding is vaak niet of nauwelijks gedragen. Stadskanaalsters die hun goede en schone kleren een tweede leven willen geven, kunnen bij ons terecht. Ze steunen daarmee inwoners die het minder breed hebben”.

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.