Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Voetgangster overlijdt na ongeval in Musselkanaal

MUSSELKANAAL – Op de A-weg in Musselkanaal nabij de IJzeren Klap is dinsdagmorgen rond half elf een voetgangster door een vrachtwagen aangereden. De hulpdiensten, waaronder de brandweer van Stadskanaal en Emmen kwamen ter plaatse.

Helaas kwam voor het slachtoffer (90) de hulp te laat. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Doordat er getuigen waren die het ongeluk hebben zien gebeuren is er slachtofferhulp aangeboden.

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.