Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Poggestee muziekconcert op 22 september

Archieffoto Pageplas – (Foto: B.J. Brinkman – RTV1)

STADSKANAAL – Muziekvereniging Crescendo Stadskanaal en kiosk De Poggestee hebben een leuke overeenkomst. Zo werd bij beiden hun huidige naam gekozen door het publiek. Bij Crescendo was dat al in 1965 en bij kiosk De Poggestee in 2010.

Pageplas

En zo gebeurde het dat een bevlogen lid van het harmonieorkest, op een prachtige zondagmiddag aan de praat raakte met de uitbaters van kiosk De Poggestee. Onder het genot van een heerlijke cappuccino en een huisgemaakt baksel werd genoten van het mooie uitzicht over de Pageplas en de rust en ruimte die deze locatie te bieden heeft. Er volgden nog vele gezellige ontmoetingen waaruit uiteindelijk het idee ontstond om een uitvoering van de harmonie van Crescendo bij De Poggestee te realiseren.

Zondagmiddag

Dit ‘Poggesteeconcert’ gaat plaatsvinden op zondagmiddag 22 september vanaf 14.30 uur. U kunt dan genieten van lekker meezing repertoire als ‘Schatje, mag ik je foto, ‘Als de morgen is gekomen’ en nog veel meer. Ook kunt u kiezen uit een ruim assortiment versnaperingen die de kiosk te bieden heeft. En aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht, er is een wedstrijd zandkastelen maken op het strandje.

Het evenement is gratis toegankelijk. Wilt u verzekerd zijn van een zitplaats, reserveer dan een stoel (neem hiervoor contact op met Heidi Reijke 06-15884260).

 

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.