Direct naar de inhoud.

WP Informatiemarkt vervolgopleidingen

  • door:
  • op:

VEENDAMEen van de bekendste en best bezochte evenementen van scholengemeenschap Winkler Prins is de jaarlijkse Informatiemarkt Vervolgopleidingen. Ook dit jaar kunnen leerlingen en hun ouders zich tijdens de markt laten voorlichten over diverse vervolgopleidingen en wel op 11 oktober van 18.30-21.30 uur.

Vervolgstudie

Universiteiten, hbo- en mbo-instellingen uit het hele land komen naar de informatiemarkt. Behalve voorlichters zijn er ook oud-leerlingen van Winkler Prins en andere studenten aanwezig, die graag over hun studie vertellen. Daarnaast zijn er stands van defensie, internationale uitwisselings- en au pair-organisaties. De informatiemarkt is vooral bedoeld voor leerlingen die voor de keuze van hun vervolgstudie, profiel of beroepskeuze staan. Zij kunnen zich uitvoerig laten voorlichten om tot een goede beslissing te komen. Maar ook jongere leerlingen die zich alvast willen oriënteren zijn van harte welkom. De Informatiemarkt Vervolgopleidingen is op vrijdag 11 oktober van 18.30 uur tot 21.30 uur aan Raadsgildenlaan 1 in Veendam. De toegang is gratis.

Fiets

Vanwege de veiligheid en om overlast voor omwonenden te voorkomen, vragen we bezoekers zoveel mogelijk op de fiets of lopend te komen. Neemt u de auto, parkeer deze dan op de aangegeven plekken rondom het stadion aan de Langeleegte. Verkeersregelaars leiden het verkeer in goede banen.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal