Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Dorpsbelevingsonderzoek Nieuw-Buinen

NIEUW BUINEN – Dorpsbelangen Nieuw Buinen gaat samen met BOKD, Gemeente Borger-Odoorn een dorpsbelevingsonderzoek houden. Dit zal plaatsvinden in november en in december 2019. Dorpsbelang Nieuw Buinen wil graag van u weten hoe u denkt over de leefbaarheid en de veranderingen in het dorp Nieuw-Buinen.

Derk Smit van de vereniging voor Dorpsbelangen Nieuw-Buinen: “Er zullen studenten van Hogeschool Van Hall Larenstein bij u aan de deur komen met een enquête formulier. Het zou heel goed zijn dat u als inwoner van Nieuw-Buinen dan even de tijd neemt om dit formulier in te vullen en hiermee de toekomst bepaald door middel van het opstellen van een dorpsagenda”.

Oproep voor vrijwilliger/werkgroepdeelname

Smit:  “Tevens zou ik willen vragen of u mee wilt denken over welke vragen er volgens u zeker in deze huis aan huis enquête zou moeten voorkomen en plaats zou willen nemen in een werkgroep die het enquêteformulier samen met studenten, BOKD, Gemeente Borger-Odoorn en Dorpsbelangen gaat samen stellen.

Ook vragen wij u of u geïnterviewd wilt worden door een Student van Hogeschool Van Hall Larenstein op dinsdagmiddag 26 november 2019. Heeft u interesse om mee te denken over de toekomst van ons dorp Nieuw-Buinen, kunt U zich hier aanmelden”

voorzitter@dorpsbelangennieuwbuinen.nl

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.