Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veel nieuwe leden badmintonclub Stadskanaal

Badminton – (F: Pixabay)

STADSKANAAL – De ledenwerfactie opgezet door de badmintonbond heeft er voor gezorgd dat er ruim 20 nieuwe aanmeldingen kwamen bij de BC Stadskanaal. Het betrof een huis aan huis flyer actie.  Alleen al in het Noorden heeft het ruim 550 nieuwe badmintonners aangebracht. Zowel bij de jeugd, waar de meeste nieuwelingen kwamen, als bij de senioren kwamen er aanmeldingen om gebruik te maken van deze actie.

Ledenwerfactie

Met de actie 25 euro voor 10 lessen, kun je kennis maken met deze prachtige sport, onder deskundige begeleiding. Deze actie opgezet door de bond en is een reactie op het toch wel afnemend leden aantal bij de badminton sport.

Spont

Meindert Koning is secretaris van de club in Stadskanaal: “We kunnen zeggen dat de actie geslaagd blijkt om meer mensen hun laptop te verruilen voor meer beweging. Mochten er nog meer mensen zijn die alsnog van deze actie gebruik willen maken. Het is nog steeds mogelijk. We hebben gemeend om voor de twijfelaars nog te verlengen en kan er nog gebruik gemaakt worden van de actie. De speelavonden/middag in Stadskanaal, zijn op de maandag, senioren van 20.00 tot 22.00 uur op de woensdag: de jeugd van vroeger, van 15.30 tot 17.15. De jeugd van 18.30 tot 20.00 uur en de senioren woensdag van 20.00 uur tot 22.00 uur. Dit alles in sporthal de Spont te Stadskanaal”.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.