Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wethouder Veenstra opent pand InControl Business Solutions

Wethouder Lian Veenstra knipte het lint door bij de heropening van Hoogveen 1-11 in Stadskanaal – (foto Jan Johan ten Have)

STADSKANAAL – Onder het toeziend oog van zo’n 150 genodigden opende wethouder Lian Veenstra vrijdagmiddag het nieuwe pand van InControl Business Solutions in Stadskanaal. Met het doorknippen van het lint gaf Veenstra bovendien het startsein van een open huis van alle bedrijven die onder hetzelfde dak gevestigd zijn. “Het is een prachtige locatie en een heel fijn kantoor waar we heel prettig kunnen werken. Ook de onderlinge contacten met elkaar zijn erg aangenaam”, zei directeur Harro Prins bij de opening.

Knoalster Bedrijf

.
“InControl is een echt Knoalster bedrijf, dat na enige omzwervingen op deze prominente plek in Stadskanaal een leegstaand pand een nieuwe functie geeft, niet alleen voor het eigen bedrijf maar ook aan andere MKB’ers en ZZP’ers”, zei Veenstra. Op het moment dat In Control het pand kocht, was op de begane grond al Kral Westen Makelaardij en Verzekeringen gevestigd. Inmiddels zijn er ook de bedrijven Good Jobs Uitzendbureau, Ordevos Rozema en Meulenkamp Internet en Reclame te vinden. En er is nog wat ruimte vrij.

Vele tientallen aanwezigen maakten graag van de gelegenheid gebruik om alle bedrijven te bezichtigen. Er klonken vele zeer positieve geluiden over het resultaat van het werk van onder meer interieuradviseur Ilse Kerkmeijer, aannemer Jan Mulder en schilder Henk Lopers in het pand van InControl. Ook vele vrienden en bekenden zetten met elkaar de schouders eronder en om er echt iets moois van te maken. En dat is gelukt. “Daarom willen wij iedereen bedanken die meegeholpen heeft met de renovatie en verbouw van het pand”, zei Prins, ook namens echtgenote en office-manager Christa.

Over InControl
Al vele jaren is InControl Business Solutions partner in Exact-integratie & business intelligence voor bedrijven in met name Noord-Nederland. InControl maakt grote hoeveelheden data inzichtelijk voor bedrijven in de vorm van begrijpelijke rapportages en slimme controles van financiële en logistieke processen. “Bedrijven kunnen vaak eenvoudig een efficiencyslag maken met de kennis en het juiste gebruik van data. Daarbij helpen wij ze op weg”, vertelt Prins.

In de loop der tijd groeide de innovatieve eenmanszaak tot een MKB-onderneming met inmiddels zes medewerkers. Hoewel de werkzaamheden veelal bij de klant worden uitgevoerd, ontgroeide het bedrijf het kantoor aan huis. Daarom kocht InControl Business Solutions in februari 2018 het pand aan het Hoogveen 1-11. Kral Westen was er op dat moment al gevestigd en na een grondige renovatie van de 1e verdieping vestigde zich hier op 1 oktober 2018 Good Jobs uitzendbureau. Snel daarna volgden Ordevos Rozema en Meulenkamp Internet en Reclame. In februari van dit jaar nam InControl zelf de bovenste verdieping in gebruik.

Na de opening en het open huis bleven veel gasten in de partytent aan het Hoogeveen nog even lekker kletsen en netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Het werd een aangename, door Jalving Catering uitstekend verzorgde borrel. Prins kijkt met genoegen terug op vrijdag: “Het was erg gezellig.”

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.