Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nominatie café Sportplein voor Leukste Voetbalkroeg

VEENDAM – Voor het derde jaar op rij is Sportcafé Sportplein uit Veendam genomineerd voor de Fox Sports verkiezing “Leukste voetbalkroeg van Nederland”. Tijdens deze jaarlijkse verkiezing worden licentiehouders van Fox Sports genomineerd voor die felbegeerde titel. Tevens zijn er ook 12 provinciewinnaars die zich gedurende één jaar “De Leukste Voetbalkroeg” van de provincie mogen noemen. Door te stemmen op jouw favoriete kroeg blijven zij in de race voor de titel “De Leukste Voetbalkroeg van Nederland”.

Drie keer is scheepsrecht
Zowel in 2017 als in 2018 greep Sportcafé Sportplein beide keren net naast de titel. Wel werd de horecagelegenheid tot tweemaal toe provinciewinnaar van de provincie Groningen! Vader en zoon “van Loenen” zien de kansen voor de verkiezing van 2019/2020 dan ook positief in! “Na twee keer verkozen te zijn tot Leukste Voetbalkroeg van de provincie wordt het tijd dat we nu een gooi doen naar de landelijke titel” aldus Fred van Loenen. De afgelopen jaren zijn we gesteund door veel stemmers uit Veendam en omstreken, we hopen dan ook dat een ieder ook dit jaar weer zijn/haar stem uitbrengt op Sportcafé Sportplein. Van Loenen: “In tegenstelling tot voorgaande jaren hebben we dit jaar ook iets leuks voor onze stemmers. Onder alle uitgebrachte stemmen gaan we een drietal leuke prijzen verloten. Deze prijzen gaan ongeacht wat de uitslag zal zijn verloot worden, kortom een leuke bijkomstigheid voor een ieder die op ons stemt”.

De stemmers maken kans op:
– Eén jaar lang wekelijks een GRATIS portie bitterballen bij Sportcafé Sportplein
– De voetbalvideogame FIFA 20
– 4 Tickets voor het muziekfestival “De Vrienden van Sportplein”

Stem vanaf 25 oktober op jouw favoriete voetbalkroeg
Voetbal kijken in de kroeg is iets bijzonders. De spanning, de beleving, het juichen met anderen. Om deze reden is Fox Sports op zoek naar de Leukste Voetbalkroeg van Nederland. Stem op jouw favoriete kroeg en wie weet wordt deze de Leukste Voetbalkroeg van Nederland. Stemmen is mogelijk vanaf 25 oktober tot 20 november via www.leukstevoetbalkroeg.nl

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.