Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bennett Wilson Poole in Blueprint

RTV1 – Op vrijdag 8 november wordt opnieuw een live aflevering van het roots radio en tv programma Blueprint opgenomen vanuit de Jonckherenzaal van theater vanBeresteyn in Veendam. Gasten die de live sessies gaan verzorgen zijn het supertrio Bennett Wilson Poole uit Engeland en singersongwriter Banty Holler uit Den Haag.

Gratis bijwonen
Zoals altijd is publiek welkom en is de toegang gratis. Via de stream op www.rtveen.nl is het programma elke zondag te beluisteren. Je kunt natuurlijk ook in de ether luisteren op 105.3 FM (Stadskanaal/Musselkanaal) , 106.9 FM (Veendam) of op 106.2 FM (Wildervank /Zuidwending/Pekela/Alteveer).

  • De optredens beginnen om 17.00 uur en duren tot 19.00 uur

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.