Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Parkstad sinterklaasnieuws vanaf 18 november

Archieffoto: Sinterklaasnieuws 2018

VEENDAM / RTV1 – Van maandag 18 t/m vrijdag 22 november gaat razende reporter Roeland Roomhoorn 5 dagen verslag doen van de doldwaze avonturen van de Pieten in het Parkstad sinterklaasnieuws. RegelPiet moet heel veel zaken regelen voor de Sinterklaas intocht van Wildervank. Ook Amerigo, het paard van Sinterklaas komt mee naar Wildervank maar of burgemeester Sipke Swierstra hier wel mee akkoord gaat is nog maar de vraag.

ParkstadVeendam

De Veendammer organisatie ‘ZoSint’ heeft in opdracht van Sinterklaas en met medewerking van Studio-9 en ParkstadVeendam.nl het Sinterklaasliedje ‘De keuken van Sinterklaas’ uitgebracht. Veendammer Jan Doddema van Studio-9 heeft vaker liedjes voor Sinterklaas gemaakt en daarom wordt iedere aflevering van het Parkstad Sinterklaasnieuws afgesloten met een Sinterklaas muziekclip.

BingoPiet heeft laten weten iedere avond met een ‘Schoentje zet-huisnummer bingo’ te komen. Wil je meedoen? Stuur dan een mail naar bingopiet@schoentjezethuisnummerbingo.nl met vermelding van je huisnummer.

TV en internet

Wil je weten wat er allemaal te doen is tijdens de sinterklaasperiode in de gemeente Veendam? Deze vragen worden allemaal beantwoordt in het Parkstad Sinterklaasnieuws. Het Parkstad Sinterklaasnieuws wordt iedere ochtend om 10 uur uitgezonden op de website van ParkstadVeendam.nl maar ook op Facebook en YouTube kanaal van Parkstadveendam.nl en op het informatiekanaal van de SKV (998).

  • Kijk je liever op TV? Dat kan om 18:00 uur op het TV kanaal van RTV1. (SKV25/Ziggo42/KPN1458).

(Bron: De Veendammer)

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.