Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Eerste lustrum Kids Praise Stadskanaal

 

Foto:kids Praise

Foto:Kids Praise

STADSKANAAL – Op zaterdagmiddag 14 december aanstaande is er een uniek kinderkerstfeest in Stadskanaal onder de naam ‘Kids Praise’. Het is dit jaar een jubileumjaar, want het evenement is er voor de 5e keer op rij. Extra reden voor een feestje dus.

Het evenement zal dit jaar opnieuw plaatsvinden in het Pagecentrum in Stadskanaal. Na het succes van vorige jaren waarbij het kerstfeest is gevierd met heel veel kinderen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s keert ook dit jaar dit mooie kerstevenement terug. Met behulp van veel muziek, plezier en enthousiasme zullen de kinderen een onvergetelijk kerstfeest beleven. Het thema dit jaar is ‘Komt dat zien’.

Wil jij nou weten wat dit thema precies met kerst te maken heeft? Kom dan op 14 december naar de Kids Praise. Kaartjes voor dit evenement zijn te koop bij de Evangelische Boekwinkel in Stadskanaal, maar kunnen ook gewoon op de dag zelf aan de deur worden gekocht. De kaartjes kosten 2,50 euro per persoon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.