Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Cosis doet nu ook verzorging bij dierenweide Maarsveld

Foto: Cosis

STADSKANAAL – Na bijna 2 jaar is het eindelijk zover. De cliënten van Cosis zijn begonnen op de dierenweide Maarsveld . De enthousiaste medewerkers zullen 3 middagen per week aanwezig zijn om de dieren te  verzorgen en de weide onderhouden .

De dierenweide wordt verder gerund door vrijwilligers en is de afgelopen jaar verandert in opzet. Zo hebben zij een onderkomen gerealiseerd en is er ook een voederplein aangelegd en zijn er voergaten aangebracht .Volgend voorjaar is de officiële opening en zal de dierenweide enkele dagen in de week open zijn voor publiek.

Foto:Cosis

.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.