Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vanaf nu ook online dienstverlening in Gemeente Stadskanaal

Foto: Gemeente Stadskanaal

STADSKANAAL – Burgemeester Froukje de Jong heeft Donderdag het startsein gegeven van de nieuwe online dienstverlening. Vanaf vandaag kunt eenvoudig en veilig, online wijzigingen doorgeven en aanvragen doen. Het gaat onder andere om een uittreksel burgerlijke stand aanvragen, een verhuizing doorgeven of naamgebruik wijzigen vanwege huwelijk of partnerschap.

Volgens Burgemeester Froukje de Jong :”Dit is een mooie stap in onze online dienstverlening onze inwoners besparen tijd omdat ze niet naar het gemeentehuis hoeven en bovendien de aanvraag op een voor hun geschrikte moment kunnen doen“

Meer info over de online dienstverlening kunt u vinden op www.stadskanaal.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.