Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Sint doet Veendam aan met pakjesboot

VEENDAM – Sinterklaas is zaterdagmiddag 16 november aangekomen met zijn pakjesboot 12 in Veendam. Omstreeks 13.00 uur kwam hij met 200 pieten aan in de haven van de Molenstreek waar honderden kinderen met hun vaders, moeders, opa`s en oma`s en vele anderen hem stonden op te wachten.

Sinterklaas werd welkom geheten door de burgemeester van Veendam Sipke Swierstra, die het ook weer ontzettend gezellig vond dat de sint weer voet aan wal had gezet in Veendam.

 

F: P. Panneman

Rondgang

Na een rondgang op zijn paard Ozosnel door het centrum onder leiding van een muziekkorps en de speciale voertuigen van de pieten was er nog een wervelende magische show op het Raadshuisplein met Hans en Steven Kazan.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

1 Reactie op “Sint doet Veendam aan met pakjesboot

  1. Zoals ik lees, wordt het paard Amerigo ge Amerigo noemd. Maar de naam is nu toch OZOSNEL. Amerigo werd in het programma van de inhaaltocht in Aperdoorn niet meer zo genoemd.Amerigo was namelijk al met pensioen ( dood)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.