Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Stadskanaal Noord heeft AED geplaatst

Foto: Anita Thole

STADSKANAAL – Aan het pand van ABC hekwerk aan de Unikenstraat is een AED geplaatst. Deze is via buurtbewoners, die een crowdfunding hadden opgezet, aangeschaft. Ook is de AED aangemeld bij de Hartstichting zodat burgerhulpverleners gebruik kunnen maken van de AED.

Helaas is er nog een tekort aan burgerhulpverleners. Om dit aantal op te krikken willen ze een reanimatiecursus organiseren. Wilt u als buurtbewoner hier aan willen deelnemen zoek dan contact via Anita Thole

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.