Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Het randgesprek met Ivette Langeveld

Gertjan was deze week in (rand)gesprek met Ivette Langeveld

RTV1 – Het Randgesprek van deze week, wat plaatsvond aan de Beneluxlaan, staat in het teken van succesvolle vrouwen op Social Media en het Garuda House Bali.

Meisjes op Bali

Gertjan was deze week in gesprek met Ivette Langeveld. Zij is samen met haar man Jeroen verantwoordelijk voor het wel en wee in het Garuda House op Bali, een kindertehuis voor meisjes. Het uit Stadskanaal afkomstige echtpaar houdt zich onder andere bezig met projecten en de financiën die nodig zijn om dit kindertehuis draaiende te houden. Alhoewel ze in Stadskanaal wonen is het contact met de meisjes in het tehuis intensief. Elk jaar gaat dit tweetal ook op bezoek.

Event

In het Randgesprek is vooral gesproken over het Women for Women Powerevent wat op 14 december plaats vindt in De Bilt. Centraal staat een exclusieve line-up van spreeksters. Een ticket kost 85 euro. ‘’Voor dit bedrag kan één meisje uit het kindertehuis één maand naar school’’ legt Ivette uit. ‘’Voor vragen kunnen mensen terecht op de site van het Garuda House en About Iluh’’.

Het hele gesprek is te zien tijdens de tv-uitzending van ‘1 op Vrijdag’’ op vrijdag 22 november vanaf 19.00 uur en op dinsdag 26 november om 19.10 uur. – RTV1 kanaal 42 Ziggo, kanaal 25 Skv, kanaal 1458 KPN.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.