Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Automobilist ziet brommer over het hoofd

Foto :112 regio-flits

STADSKANAAL – Op de kruising Oosterstraat – Ceresstraat bij de watertoren, heeft vrijdagmorgen 22 november iets na 20.00 uur een voorrangsongeval plaatsgevonden. Een automobilist(e) had vermoedelijk een brommer te laat opgemerkt. De brommer botste tegen de auto.

De bestuurder van de brommer werd zonder spoed voor onderzoek (letsel onbekend) in de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Over schade aan de auto is niets bekend. De brommer wilde niet meer starten en had op het oog bijna geen schade. De brommer werd in een politiebusje meegenomen en kon later bij het bureau weer worden opgehaald.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.