Direct naar de inhoud.

Hoofdtrainer Streuding verlaat Onstwedder Boys

  • door:
  • op:

Hoofdtrainer Richard Streuding van Onstwedder Boys (foto VV Onstwedder Boys)
ONSTWEDDE – Hoofdtrainer Richard Streuding is bezig aan zijn laatste seizoen bij voetbalvereniging Onstwedder Boys. Het bestuur van de oranjehemden laat bij monde van voorzitter René Jonker weten dat het contract van de hoofdcoach niet wordt verlengd. Streuding is bezig aan zijn derde seizoen op De Boskamp.

Het eind aan de verbintenis tussen de Boys en Streuding heeft wederzijdse instemming. “Zowel de trainer als de club vinden dat het tijd wordt voor iets nieuws”, zegt Jonker. In zijn eerste seizoen wist Streuding het net gepromoveerde vlaggenschip van de Onstwedders niet te behouden voor de derde klasse. In zijn tweede seizoen werd de ploeg onder zijn leiding prima derde in de vierde klasse.

Voor Streuding was Onstwedder Boys zijn eerste klus als hoofdtrainer. Hij kreeg deze kans van de club in zijn geboortedorp nadat hij er eerder vier jaar lang trainer van de tweede selectie was en drie jaar lang trainer van de A-junioren. Ook zette hij bij deze club zijn eerste stappen als jeugdspeler op een voetbalveld.

Zowel Onstwedder Boys als Streuding hebben er alle vertrouwen in dat de oefenmeester het lopende seizoen afmaakt op de goede manier die de club van de trainer is gewend. Jonker: “De beslissing is vroegtijdig genomen zodat wij alle tijd en ruimte hebben om op zoek te gaan naar een nieuwe trainer die past bij de selectie en ambities van de club.”



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal