Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Brandweer redt pieten van dak Nieuw-Buinen

Foto: M. Dol – RTV1

NIEUW-BUINEN – De brandweer van Stadskanaal kreeg zaterdagmiddag een bijzondere melding. Sinterklaas meldde zich bij de kazerne dat een aantal van zijn pieten op het dak van het dorpshuis in Nieuw-Buinen zaten en niet meer naar beneden durfden.

De brandweer spoedde zich, samen met Sinterklaas, naar het dorpshuis om de pieten van het dak te redden. Het sinterklaasfeest in het dorpshuis kon na de reddingsactie gewoon van start gaan. Meer over de reddingsactie is maandag vanaf 19.00 te zien bij 1 op Maandag op RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.