Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Voedselbank Veendam gaat verhuizen

Voorzitter Voedselbank Klaas Steenhuis (F: Peter Panneman)

VEENDAM – Begin volgend jaar 2020 gaat de Veendammer Voedselbank verhuizen naar het voormalig Lidl pand aan het Boven Oosterdiep in Veendam.

Met deze mededeling kwam voorzitter Klaas Steenhuis deze week. De huurovereenkomst van het huidige pand aan de Transportweg werd door de verhuurder opgezegd, waardoor men genoodzaakt was om uit te zien naar een ander geschikt pand.

Het toekomstige pand aan het Boven Oosterdiep zal voor onbepaalde tijd van de gemeente Veendam gehuurd worden. Voor het zover is moeten er eerst nog tal van aanpassingen plaatsvinden in het pand en moet het huurcontract getekend worden.

Kledingbank Maxima
Kledingbank Maxima is ook in beeld om ‘mee te verhuizen’ naar het voormalig Lidl pand. Maxima zit inmiddels 3 jaar aan de Transportweg in Veendam en heeft ondanks dat Maxima niet dezelfde klantenkring heeft, de intentie om mee te gaan, aldus voorzitter Gherie ter Steege. ’Maar wij moeten niet, wij zitten nog prima in ons huidige pand, maar wij gaan zeker voor samenwerking en zijn in gesprek met de gemeente’. Ter Steege benadrukt dat het pand wel bruikbaar moet zijn, en dat is nu nog niet het geval.

(Peter Panneman)

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.