Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Samen voor een veilig Stadskanaal

Handen ineen voor veilig Stadskanaal – (F: Gemeente Stadskanaal)

STADSKANAAL – Stadskanaal wil een gemeente zijn waarin mensen zich veilig, vertrouwd en met elkaar verbonden voelen. Een gemeente waarin wederzijds respect de norm is, waar zo weinig mogelijk overlast bezorgd wordt en waarin geweld een uitzondering is, net als diefstal, vernieling en andere vormen van criminaliteit. Zo’n gemeente kan worden bereikt als het streven daarnaar breed wordt omarmd, niet alleen in woorden maar ook in daden.

Handen ineenslaan

Veel partijen hebben invloed op de veiligheid in de gemeente Stadskanaal. De inwoners, maatschappelijke organisaties, ondernemers, politie en de gemeente zelf. Het veiligheidsbeleid is tot stand gekomen in samenwerking met partners zoals de woningcorporaties, Welstad, Verslavingszorg Noord-Nederland, Leger des Heils, Cosis, onderwijs, Lentis, Politie, Actiecentrum Veiligheid en Zorg, Stichting Jeugdbescherming Noord en Veilig Thuis, OGGZ en de Gemeentelijke Gezondheidsdienst. Hun steun is van groot belang voor het succes van dit beleid. Daarnaast beschikt iedere partner over eigen specifieke informatie. Het bij elkaar brengen daarvan geeft beter zicht op de veiligheidsproblemen die er spelen en de prioriteiten die gesteld moeten worden.

Intentieovereenkomst

Alle partijen hebben een intentieovereenkomst getekend en laten daarmee zien dat zij het beleid steunen en zich in zullen zetten om de afgesproken doelstellingen te behalen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.