Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kerstconcert in het SHC door duo Amuze

Duo Amuze: met Marianne Twikkeler en Tom Hoogkamer (eigen foto)

STADSKANAAL – Op zondagmiddag 22 december is het Streekhistorisch Centrum in Stadskanaal geheel in kerstsfeer. Marianne Twikkeler (zang) en Tom Hoogkamer (piano en klarinet) brengen een sfeervol muzikaal programma dat wordt omlijst door een gedicht en een kerstverhaal.

Amuze zal bekende en minder bekende kerstnummers in diverse talen ten gehore brengen. Er komen o.a. Franse, Engelse en Duitse kerstliedjes voorbij, maar ook zal er een lied gezongen worden in het Sefardisch, een taal gesproken door Joden in Zuid-Europa. Daarnaast brengen zij nog een Nederlands gedicht ten gehore dat door Tom Hoogkamer op muziek is gezet.

Het kerstverhaal en gedicht zullen worden voorgedragen door Margreet Rosing en Marleen Euving, beide betrokken bij de rederijkerskamer in Borger.

Het concert begint om 14.30 uur (zaal open om 14.00 uur). De toegangsprijs bedraagt € 8,50 en € 6,00 voor donateurs van het Streekhistorisch Centrum. Reserveren kan tijdens kantoortijden telefonisch via 0599-612649 of per mail: info@streekhistorischcentrum.nl.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.