Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gertjan Kamst stopt met de presentatie van 1 op Vrijdag

Gertjan krijgt andere invulling bij RTV1

RTV1 – Vanaf 20 december, wanneer de kerst special van 1 op Vrijdag plaats zal vinden aan de Bloemdijk in Borger zal er naast Gea Bleuming een nieuwe co-presentator aanschuiven die de presentatie van Gertjan zal overnemen.

Vanaf het moment dat 1 op Vrijdag gelanceerd werd in november 2018 was Gertjan één van de presentatoren van de talkshow. Gertjan zal nauw betrokken blijven bij de omroep in de vorm van studiocoördinator.

‘’Toch kom ik ook weer terug op de buis’’. Gertjan is met een team de voorbereidingen aan het treffen voor de totstandkoming van het nieuwe programma 1 op Woensdag dat begin volgend jaar zal verschijnen. ‘’Ik ga mij richten op politiek en cultuur en laat me bijstaan door diverse sidekicks waarmee de gesprekken op dit moment in volle gang zijn’’ aldus Gertjan.

Op de vraag wie zijn vervanger wordt reageert Gertjan: ‘’Dat is nog een verrassing, gewoon lekker kijken vrijdagavond wie er naast Gea komt te zitten’’.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Gertjan Kamst stopt met de presentatie van 1 op Vrijdag

  1. Waarom moeten we dat via de sociaal media gewaar worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.