Direct naar de inhoud.

Radioshow EchtErik is gestopt

  • door:
  • op:

RTV1 – Aan al het goede komt een einde. Na twaalf jaar is ‘EchtErik’ gestopt. Afgelopen vrijdagavond werd dan ook de allerlaatste show met Indie/pop/rock uitgezonden via RTV1.

EchtErik was te horen via diverse lokale omroepen zoals RTVGO in de gemeente Oldambt, Deventer radio en televisie, Omroep Zulthe, RTV Zwolle FM, RTV1 Veenkoloniën, Tynaarlo Lokaal, Radio Aa en Hunze, AAFM, Omroep Súdwest etc.

Nieuwe uitdagingen

Doordat de programmamakers het komende jaar 2020 voor allerlei nieuwe en maatschappelijke uitdagingen komen te staan, hebben ze simpelweg te weinig tijd om kwalitatief en kwantitatief een goed radioprogramma neer te zetten. De programmamakers onder leiding van Erik Glazenburg hadden dan ook al eerder dit jaar aangegeven te gaan stoppen.

Twaalf jaar

Afgelopen vrijdagavond kon je luisteren naar een special van “Het beste uit 12 jaar EchtErik”. Het team: Erik Glazenburg, Sander Post, Tom Kootstra, Wouter van der Maden, ​Laura Popken, Wieneke Dijk, Peter Jurgens en Harry Dragstra wensen alle luisteraars (jullie dus) het allerbeste toe in de toekomst.

RTV1 wil iedereen van EchtErik bedanken voor de wervelende muziekshow – Wie nog wil nagenieten kan altijd nog op de website of het facebook account van EchtErik afstemmen. Hier staan nog vele herinneringen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-