Direct naar de inhoud.

Open Groninger Carbidschiet kampioenschap in Pekela

  • door:
  • op:

F) Herman Alink
PEKELA – Op zaterdag 28 december 2019 organiseert de Pekelder Carbid Club (PCC) in samenwerking met de gemeente Pekela en V.V. Noordster voor het eerste jaar het Open Groninger Carbidschiet kampioenschap.

Christiaan van Weerden van de Pekelder Carbid Club: “Wij zijn ontzettend blij met dit kampioenschap. Als carbid dorp van de provincie Groningen gaan we er een gezellige, veilige en vooral knallende dag van maken.”

Regels deelname
Om deel te nemen aan het kampioenschap gelden er een aantal regels:

· Een team uit minimaal twee en maximaal vier personen.
· De minimum leeftijd voor deelname is twaalf jaar. Deelnemers tussen de twaalf en achttien jaar kunnen alleen meedoen onder begeleiding van een volwassene.
· Er wordt geschoten met een eigen melkbus van maximaal 40 liter, is helemaal in orde en voorzien van een goed stuitende bal.
· Er mogen geen toevoegingen aan het water worden gebruikt.

Het inschrijfgeld bedraagt €10,- per team. Deelname is op eigen risico.

Meedoen?
Er hebben zich tot nu toe tien teams opgegeven. Er kunnen dertig teams mee strijden om de titel en de geldprijzen van €50, €30 en €20, -. Meedoen? Opgeven kan via www.pekeldercarbidclub.nl

V.V. Noordster
Het carbidschiet kampioenschap vindt plaats op het terrein van V.V. Noordster aan de Sportlaan 1 in Oude Pekela en start om 10:00 uur. Deelnemende teams dienen zich om 09:45 uur te melden.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal