Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Brand, ongelukken en mist tijdens jaarwisseling

Dichte mist tijdens de jaarwisseling – (F: Marc Dol/RTV1)

VEENKOLONIËN – Een drukke jaarwisseling voor de hulptroepen in de regio. In Veendam en in Stadskanaal waren er diverse buitenbrandjes van rommel op straat. In Veendam moest er een brand geblust worden van een leegstaand winkelpand aan het Beneden Oosterdiep. De brandweer zette hier 4 blusvoertuigen en 2 hoogwerkers in. Bij de brand is mogelijk asbest vrijgekomen. In Ter Apel ging midden in de nacht aan de Rundestraat een schuur in vlammen op. Aan de Oosterstraat in Stadskanaal is een schuur uitgebrand.

Botsing

In de dikke mist op oudejaarsavond waren er ook diverse aanrijdingen. Op de N33 Ter hoogte van Wildervank botsten meerdere wagens tegen elkaar. Hierbij raakten twee personen gewond en werd één rijbaan afgezet.

Pekela

In Oude Pekela brandde een auto uit. De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht. Op nieuwjaarsdag ontstond er ook nog een brand in de Jan Oldenburgstraat in Nieuwe Pekela. Via een gat in het dak moest de brandweer hier de vuurhaard bestrijden.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.