Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Feestelijke lunchbijeenkomst voor vrijwilligers Veendam

F: Peter Panneman

VEENDAM – Er zijn nog 30 gratis toegangskaarten beschikbaar voor een feestelijke lunchbijeenkomst gehouden voor vrijwilligers die actief zijn in de gemeente Veendam. Deze lunchbijeenkomst wordt gehouden op zaterdag 18 januari 2020 in Brouwhotel Parkzicht te Veendam.

Voor 300 van hen wordt de tafel gedekt en kan men genieten van een heerlijke lunch en entertainment. Deze feestelijke bijeenkomst wordt georganiseerd door welzijnsinstelling Compaen, de gemeente Veendam en de Rabobank, om de vrijwilligers die actief zijn in de gemeente Veendam te bedanken voor hun inzet. Als extra blijk van waardering steken burgemeester en wethouders, raadsleden en medewerkers van Compaen en Rabobank graag de handen uit de mouwen en bedienen de vrijwilligers aan tafel.

Djoeke en Wietske

De vrijwilligers worden 18 januari vanaf 11.00 verwacht, en verwelkomt met een kopje koffie of thee. Om 11.30 uur begint het programma met een optreden van het Friese duo Djoeke en Wietske.. Aansluitend wordt de lunch geserveerd. Daarna worden de Lokale complimenten 2019 uitgereikt voor het meest in het oog springende en inspirerende vrijwilligersprojecten en/of –organisaties binnen de gemeente Veendam.

De nog slechts 30 gratis toegangskaarten kunnen nog gehaald worden bij Compaen, Jan Salwaplein 3 in Veendam.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.