Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Video terugblik ‘Knoop op Knoal’

RTV1 – (video) – Op 7 december was er het ‘Knoop op Knoal’ muziek en artiestengala in het theater Geert Teis. Dit spetterende muziekevenement was ter ere van het 50 jarig bestaan van Stichting DWS. Het draaide natuurlijk allemaal om de muzikale talenten van mensen met een verstandelijke beperking. Samen met bekende artiesten zongen en dansten zij de sterren van de hemel.

Het gala en de voorbeschouwing is uitgezonden via RTV1 televisie. Op veler verzoek kun je hier de tv-uitzending nog eens in zijn geheel terugkijken. Gezien de lengte is de uitzending wel in twee delen gemonteerd. – Met dank aan BosisLos en ParkstadVeendam producties en Marcel Nieuwenweg voor de presentatie.

  • Het begon allemaal eerder op een vroege zondagmorgen. Ina Deuring en Alex Bos gaan ‘op pad’..

Deel 1

Deel 2

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.