Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Blueprint ‘livesessie’ vanuit vanBeresteyn

Electric Hollers in blueprint

RTV1/VEENDAM – Op vrijdag 31 januari wordt opnieuw een live aflevering van het roots radioprogramma Blueprint opgenomen. Deze keer vanuit de foyer van theater vanBeresteyn in Veendam. Gasten die de live sessies verzorgen zijn de uit Londen afkomstige singer songwriter Hannah Rose Platt en het furore makend bluesrock trio Electric Hollers uit Friesland

Zoals altijd is publiek welkom en is de toegang gratis. Via de stream op www.rtveen.nl en op de radio is het programma elke zondag te beluisteren en verder de hele week op rtveen.nl/programmering/blueprint

Hannah Rose Platt

Presentatie is in handen van Thomas Kaldijk.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.