Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Buurmannen on Carbagerun 2020

WILDERVANK – Zondagmiddag 19 januari om 13.00 uur zijn drie buurmannen, Peter van Altena, Hans Dubiez en Berry Gijze vanuit de Landbouwstraat in Wildervank vertrokken voor de wintereditie van de Carbagerun 2020. De tocht van in totaal maar liefst 4000 kilometers zal door de mannen voltooid moeten worden in een oude Chevy kampeerbus die is aangeschaft. Behalve voor Berry die voor de 3e keer meedoet is het voor Peter en Hans de 1e keer dat ze dit avontuur aangaan.

Start

Maandag was de officiële start van maar liefst 300 bolides vanuit het Limburgse Eijsden vandaar zal koers worden gezet naar het Zwitserse Bazel, om vervolgens de volgende dagen via Seefeld Tirol en Villach door te reizen naar Ljubjana in Slovenië. Vrijdag zal men dan de finish bereiken in het Oostenrijkse Salzburg.

De overnachtingen zullen voornamelijk plaats vinden in hotels. De reis zal door de mannen zelf betaald worden. Waarom deze deelname aan de Carbagerun? “Gewoon om dat het kan en voor de fun natuurlijk” klinkt het zelfverzekerd uit hun monden.

foto/tekst Peter Panneman 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.