Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Schetsontwerp toekomstige Europalaan

Centrum Stadskanaal – (f: B. J. Brinkman / RTV1)

STADSKANAAL – De landschapsarchitect Frans Beune laat op 28 januari zijn schets zien voor het toekomstige straatbeeld van de Europalaan in Stadskanaal. De architect gebruikte hiervoor tips die inwoners en ondernemers gaven tijdens twee eerdere informatieavonden. Met deze wensen en voorstellen is Beune aan de slag gegaan. Dit heeft geresulteerd in een plan van aanpak voor de nieuwe Europalaan.

Terugkoppeling 

Dit plan voor de winkelstraat willen gemeente Stadskanaal en architect Beune nu toetsen middels een terugkoppeling. Hierna maakt Beune een definitief ontwerp. De inloop start om 19.00 uur op dinsdag 28 januari in de patio van het gemeentehuis.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.