Direct naar de inhoud.

Jouke Faber nieuwe hoofdtrainer Noordster

  • door:
  • op:

PEKELA – Met trots kan het bestuur van Noordster vermelden dat Jouke Faber met ingang van het volgende seizoen (20/21) de nieuwe hoofdtrainer is. Jouke is een zeer waardige opvolger van de vertrekkende Gerard Wiekens.

De 58-jarige oefenmeester heeft een schat aan (internationale) ervaring. De meesten zullen de oud-profvoetballer kennen van zijn tijd bij de BV Veendam waar hij zowel speler als assistent-trainer is geweest. Naast speler van BV Veendam heeft Jouke o.a. gespeeld bij FC Groningen en Cambuur. Als trainer heeft hij met regelmaat de landsgrenzen doorbroken en is hij o.a. trainer geweest in Brazilië, Duitsland, Saoedi-Arabië en Zwitserland. Tussendoor heeft Jouke nog een aantal amateurclubs getraind.

Noordster is zeer blij met zijn komst en is ervan overtuigd dat hij veel zal toevoegen aan de kwaliteit en stabiliteit van de selectie.

(ingezonden)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-