Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Heropening van het restaurant in Musselkanaal

STADSKANAAL – Deze week is Yasser Ghonim bij Gertjan in het Randgesprek aangeschoven. Het restaurant van Yasser is vorige week heropend na vijftien maanden dicht te zijn geweest.

Brand
Met Yasser wordt teruggeblikt op de brand die anderhalf jaar geleden plaatsvond in Musselkanaal. Hierbij zijn diverse zaken betrokken geweest waaronder het restaurant van Yasser. In het gesprek vertelt Yasser over de nacht van de brand maar ook de dagen die er op volgden. Daarna begon een intensieve periode van de wederopbouw van zijn zaak.

Heropening
Yasser vertelt in het gesprek met trots hoe hij en zijn familie bezig zijn geweest om weer naar een opening toe te werken. De zaak van Yasser is inmiddels weer geopend. ‘’Natuurlijk gewoon in Musselkanaal’’ reageert Yasser. ‘’Dit is de plek van mijn restaurant, bovendien zijn de reacties in de afgelopen vijftien maanden bijzonder hartverwarmend geweest’’.

De opening bleek een succes. ‘’Het was zo druk dat ik niet eens de thuisbestellingen op tijd kon afleveren. Gelukkig hadden de meeste mensen hiervoor het begrip. De opening was overweldigend succesvol’’ glimlacht Yasser.

Het hele gesprek is te zien tijdens de uitzending van ‘1 op Vrijdag’ op vrijdag 31 januari 2020 vanaf 19.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.