Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Pretletters februari, aflevering 99

Joep Aarts

RTV1 – Pretletters, het programma voor mensen met minder zicht, is gewijd aan de ontwikkelingen van de Oogvereniging in de laatste jaren. Bij het afscheid van Joep Aarts beschouwen we, samen met hem, de ontwikkelingen van de Oogvereniging in zijn tijd als directeur. Prestaties zijn ongetwijfeld de 60 oog-cafés en het jaarlijkse Oogcongres.

Verder een onderzoek naar de oogletsels in de films van Stan Laurel en Oliver Hardy.

Deel 1 van 3 speciale afleveringen

Bij de honderdste aflevering van Pretletters mogen we het wel een keer over ons zelf hebben. Een aantal mensen hebben we gevraagd iets over Pretletters te zeggen en de presentatoren geven een inkijkje achter de schermen. – Deze maand deel 1 van 3 afleveringen. Uitzending woensdag 5 februari 21 uur bij RTV1 radio.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.