Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Succesvol Veenkoloniaal Bierfestival

VEENDAM – De grote zaal van Brouwhotel Parkzicht stond dit weekend in het teken van het tweede Veenkoloniale Bierfestival. Vrijdagavond ging het festival los voor de echte bierproevers. Naast de vele deelnemende bierbrouwers waren er food-stands en was er gezellige livemuziek.

Bier en zijn verhaal

Brouwhotel Parkzicht presenteerde zelf een nieuw gebrouwen biertje. Een zogeheten ‘Mooie Rooie’. Verschil met andere bier-festivals in het land is dat het aanwezige publiek in Brouwhotel Parkzicht meer aandacht en voorlichting krijgt over de aangeboden bieren. Het was dus niet alleen lekker en gezellig maar ook nog eens een zeer leerzaam weekeinde.

 

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.