Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veel belangstelling voor plan Europalaan

Gemeentehuis Stadskanaal (F: J. Westerhof, RTV1)

STADSKANAAL – (video) Ruim tachtig mensen kwamen 28 januari kijken naar de schets van het toekomstig straatbeeld van de Europalaan in het gemeentehuis van Stadskanaal. De ontwerper van het plan is landschapsarchitect Frans Beune.

Met dit plan willen gemeente en architect Beune de winkelstraat een flinke facelift geven. De inloop was er om 19.00 uur in de patio van het gemeentehuis. Na deze terugkoppeling met het publiek en belangstellenden maakt Beune een definitief ontwerp.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.