Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Exclusief interview met Froukje de Jonge bij RTV1

RTV1 – Maandagavond werd het nieuws bekend gemaakt in de gemeenteraad dat burgemeester van Stadskanaal, Froukje de Jonge (CDA), kandidaat wethouder van de gemeente Almere zal worden. Dat betekent dat ze Stadskanaal gaat verlaten als burgemeester en terugkeert naar Flevoland.

Terugblik op televisie

Om met haar terug te blikken op haar tijd als burgemeester heeft ze speciaal voor RTV1 tijd vrijgemaakt voor een korte terugblik. Deze zal dinsdagavond te zien zijn vanaf 19:00 uur op het televisiekanaal van RTV1 (Ziggo kanaal 42, KPN kanaal 1458, Skv kanaal 25) en via de livestream op rtveen.nl

 

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.