Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gemengde gevoelens bij bewonersavond

WILDERVANK – De bewonersavond die woensdagavond in het Raadhuis in Wildervank werd gehouden door Wijk en buurtbeheer Wildervank heeft niet aan de verwachtingen voldaan. Al jaren trekken de bewoners bij de gemeente Veendam aan de bel om bijvoorbeeld de beruchte kruising bij het winkelcentrum aan de Apollolaan aan te pakken. Iets wat maar niet wil vlotten. Lichtpuntje is dat tijdens de bijeenkomst lokale politici mededeelden dat er uiterlijk april een plan moet klaarliggen op het gemeentehuis in Veendam. Hierin staat hoe de verkeersveiligheid kan worden verbeterd.

Gebonden

Wethouders waren niet gekomen. Dit tot onvrede van de dorpsbewoners in een bomvolle zaal. Wel waren er politici in de vorm van raadsleden. Die deden echt hun best om uit te leggen dat ze zeker oor hebben voor de problemen die er spelen in Wildervank. Maar ook de raadsleden zijn gebonden en wilden en konden niets beloven.

Niet vruchtbaar

De 120 bezoekers van de bewonersavond mopperden. Er werd o.a. geklaagd over slechte straatverlichting, de pinautomaat, weggehaalde (vis)steigers en een onveilige weg langs het Oosterdiep. Volgens bewoners ligt Wildervank er maar een beetje bij en wordt Veendam op alle fronten voorgetrokken. Een inwoner van Wildervank vatte de avond samen met de opmerking, “het was een klucht in 2 bedrijven”.

“De avond was niet zo vruchtbaar”, aldus Heleen Goosen, voorzitter van het Beheerteam. ‘We hadden op meer gehoopt van de fractievoorzitters’.

Pe Langen (partij VUK) wilde 2 jaar geleden al een rotonde maken van het gevaarlijke kruispunt in Wildervank:

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.