Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Voorleeswedstrijd basisscholen

STADSKANAAL – In het randgesprek van deze week is Laura Jagt bij Gertjan aangeschoven. De bibliotheekmedewerkster vertelt over de voorbereiding van de voorleeswedstrijd.

Ander concept
“Zoals ieder jaar vindt in de bibliotheek van Stadskanaal de voorleeswedstrijd plaats voor de basisscholen in de gemeente” legt Laura uit. “Dit jaar heb ik deze activiteit in een ander jasje gestoken” vertelt Laura vol trots.

Dynamisch
In aanloop naar de voorleeswedstrijd heeft Laura de finalisten op de scholen bezocht. “Ik ben met hun gaan vloggen, wat prachtige dynamische beelden opgeleverd heeft. Maar ook de jury ontkwam niet aan het vloggen” vertelt Laura met een lach.

Zichtbaar
Tijdens de voorleeswedstrijd zullen de finalisten door het vloggen veel creatiever zichtbaar zijn. “Het voordeel was trouwens ook, dat door het vloggen al wat spanning bij de finalisten werd weggenomen” voegt Laura verder toe.

Het hele gesprek is te zien tijdens de uitzending van ‘1 op Vrijdag’ op vrijdag 14 februari 2020 vanaf 19.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.