Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Doorrijder van aanrijding opgespoord

VEENDAM – De eigenaar van een personenauto in Veendam kwam er zondagmorgen rond 04.05 uur achter dat er een flinke aanrijding had plaats gevonden met forse schade aan zijn bolide tot gevolg. De veroorzaker was ondertussen allang gevlogen. Een paar honderd meter verderop werd een personenauto uren later eveneens met flinke schade en zonder kentekenplaten aangetroffen op een parkeerplaats aan de Kaap de Goede Hoop eveneens in Veendam.

Onderzoek van de politie wees uit dat deze auto betrokken was geweest bij de aanrijding, zodat de eigenaar tevens dader uit Veendam snel opgespoord kon worden en een proces-verbaal tegemoet kan zien. De auto is door een bergingsbedrijf afgesleept.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.