Direct naar de inhoud.

Voormalig ondernemer vertelt over verbinden

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – Deze week schuift Koop Nuismer aan in het Randgesprek met Gertjan. Zoals gebruikelijk vindt het gesprek plaats in de bibliotheek van Stadskanaal.

Vertrouwd gezicht
‘’Een bekend gezicht voor de vele sporters in Stadskanaal en omstreken’’ begint Gertjan het gesprek. Koop lacht: ‘’Dat klopt, vijftien jaar heb ik een sportzaak gehad in Stadskanaal totdat een brand in 2005 mij er toe dwong om over de toekomst na te denken’’. Zonder teveel in de melancholie van het gebeuren te zitten voegt hij er direct aan toe: ‘’Maar het creëerde ook weer nieuwe mogelijkheden. En het klopt, ik was zeker een vertrouwd gezicht op sportgebied en heb nog dikwijls de opmerking gekregen, dat een deskundig persoon gemist werd in de branche’’.

Ontwikkelingen
Koop vertelt in het gesprek dat hij het vak van onderwijs weer opgepakt heeft. ‘’Ik geniet van verbinden, op wat voor manier dan ook. Dat is juist het mooie van lesgeven’’. Maar dit is niet het enige wat Koop doet. Nog steeds woonachtig in Stadskanaal geeft hij trainingen aan bedrijven waarbij het economisch en verbindingsaspect heel belangrijk is. ‘’Ik geniet van mijn vak, geniet van de mensen om mij heen waarmee ik dit bewerkstellig. Dit brengt mij op plekken die bijdragen aan mijn eigen ontwikkeling en mij in de training weer sterker maken’’.
Het hele gesprek is te zien tijdens de uitzending van ‘1 op Vrijdag’ op vrijdag 21 februari vanaf 19.00 uur.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal