Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Geert Teis heeft tijdelijk andere directeur

Theater Geert Teis en het Best Western Hotel – (F: B.J. Brinkman – RTV1)

STADSKANAAL – Gerard Wolters vervangt Annelies Klunder tijdelijk als interim-directeur van het theater Geert Teis. Klunder is wegens gezondheidsredenen voorlopig afwezig. Wolters Heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de theater en filmwereld en komt uit Friesland.

Vanaf 2005 tot juni 2018 was Wolters theaterdirecteur van het Posthuis in Heerenveen en filmrecensent bij het Friesch Dagblad. Daarna interim-directeur bij theater de Koornbeurs in Franeker. Nu gaat hij tijdelijk in Stadskanaal aan de slag om Annelies Klunder te vervangen in theater Geert Teis.

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.