Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Sportkaart “Sporten doet iets met je!”

De sportkaart presentatie van Rick Tieben

MUSSELKANAAL – “Bewegen is goed voor iedereen, je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen!” Door te bewegen krijg je een betere conditie, worden je spieren en botten sterker, krijg je een goed gevoel en kom je in contact met anderen. Daarnaast is bewegen goed voor je hersenen zoals hoogleraar Neuropsycholoog Erik Scherder vertelt (Zeeuw, 2020). Kortom: Kom in beweging!

Sportkrant

Dit is de reden dat Rick Tieben (Sportdocent Lichamelijke Opvoeding), in samenwerking met een aantal sportverenigingen uit Musselkanaal (VV Musselkanaal – Mountainbike Team Rolfes MTB Juniors – Tennis MTC Musselkanaal – MSK Volleybal – MSK Gym – Judo Tan-Ren-Jutsu) de sportkaart “Sporten doet iets met je!” heb ontwikkeld.

Deze sportkaart ontvangt iedere leerling van diverse basisscholen in Musselkanaal en Zandberg (RKBS St. Antoniusschool – OBS De Musselhorst – CBS De Lindenborgh – CBS De Verbindingsweg – OBS De Badde – RKBS St. Josephschool) begin maart.

Gratis sporten

Middels deze sportkaart kunnen de leerlingen tot wel 18 keer gratis sporten bij de aangesloten sportverenigingen. Op de voorkant van de kaart is de strippenkaart te vinden en op de achterkant zijn de sportverenigingen zichtbaar inclusief de spelregels. Het achterliggende doel van deze sportkaart is dan ook dat zoveel mogelijk leerlingen van de basisscholen in Musselkanaal en Zandberg kunnen gaan proeven aan de diverse sporten die er zijn en zo enthousiast gemaakt worden om op de sport te gaan en dus in beweging te blijven. De kaart kan worden gebruikt vanaf maart 2020 tot en met maart 2021.

(ingezonden)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.